luni, 11 mai 2009

doare.

Taxi-Mi-e dor si doare

Si daca dupa tot ce ti-am spus, n-ai inteles nimic -
De fapt trebuia sa simti, nu sa-ntelegi -
Daca dupa tot ce-am facut, nu-nsemn nimic pentru tine,
De ce nu vrei sa ma dezlegi ?
Sa plang - nu-ncerc,
Sa-ncerci - nu stii,
Sa stiu - nu vreau,
Sa vrei - nu poti.
Mi-au secat toate cuvintele si nu mai stiu nimic, decat ca:

Mi-e dor si doare,
Dor si doare ...
[nu e toata melodia..]

damn...nu stiu cum sa incep..nici ce vreau sa scriu..stiu doar ca melodia asta ma face sa ma gandesc la chestii inutile...la al caror capat nu voi ajunge..lucruri carora nu le gasesc solutie..acele framantari continue care nu imi dau pace..ce sunt?de ce sunt?din cauza cui sunt provocate si cu ce dracu` scop?
sau..poate gasesc raspunsuri..sunt provocate de inegri..scop sau urmari habar n`am:)). stiu ca trebuie sa astept..numai asa poti intelege unele lucruri..astepti mereu..si iar apar intrebari..ce asteptam?:))
deci...revenind la melodie..imi e foarte dor de acele zile..cand totul parea sa fi luat contururile pe care eu mi le doream..cand era acolo si zambea, iar eu din acel zambet ma hraneam zile intregi..oare nu prezint deloc credibilitate..nu a crezut nici o clipa intensitatea unor sentimente..poate ca era orbit de cei din jur..de cuvintele lor..dar chiar asa mult conteaza cei din jur?..nu conteaza fericirea ta?..decat sa fim egoisti in lucruri fara sens, in treburi copilaresti, mai bine sa fim egoisti pentru noi..pentru persoana care ne iubeste..pentru fericire..poate pentru unii sunt cuvinte fara sens care ma fac in fata lor o nebuna..pentru altii sunt chestii pe care deja le simt..pe care le simt zi de zi..care pur si simplu le provoaca rani pe care numai acel timp, acea asteptare le pot sterge..nu-mi mai pasa de ce cred cei din jur...de ce?e simplu..:)) de egoista..si egoista de ce? pentru ca in final vreau si eu sa fiu fericita ..sa pot zambi..sa nu mai fiu fraiera aia care plange pentru nu stiu cine...sa fiu asa cum vreau..libera..sa pot spune totul in fata...chiar daca...adevarul doare.
[am pornit de la ceva si am dat in altele:)) se intampla..oricum e aberatie ca toate celelalte posturi:-"]

3 comentarii:

  1. damn... same here sister... I miss that smile too... I miss that memories that are haunting me... I wish I could erase them... but I can't... and I miss him... I miss his smile... I miss his stupid jokes... I miss...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si crezi ca prin egoism poti fi fericita?:|
    Roata se intoarce...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. "acum ca eu sunt fericita o sa incepeti toti sa fiti fericiti"...[u zi zis-o, gandeste-te...]

    RăspundețiȘtergere